http://kariera.mk

BESA, PDSH dhe Aleanca japin fjalën njëra tjetrës

para 11 muajve - Gazeta Express

​ Në pyetjen se a do ta mbështesin njëri tjetrin në rrethin e dytë, Idriz Orana nga PDSH tha se ai është i mendimit se “BDI duhet të shkojë në histori”. Nga ana e tjetër Zeqirija Ibrahimi nga Lëvizja...

BESA, PDSH-ja dhe Aleanca për Shqiptarët, premtojnë mbështetje për njëri-tjetrin për rethin e dytë në Çair

para 11 muajve - Tetova1

Në pyetjen se a do ta mbështesin njëri tjetrin në rrethin e dytë, Idriz Orana nga PDSH tha se ai është i mendimit se “BDI duhet të shkojë në histori”. Nga ana e tjetër Zeqirija Ibrahimi nga Lëvizja BESA...

Ibrahimi: BDI është dashur të kërkoj falje nga banorët e Çairit e jo të kandidojnë përsëri

para 11 muajve - Lajm

Sikurse këta të BDI-së të kishin pasur dinjitet është dashur që të mos kandidojnë fare dhe të kërkojnë falje për këtë degradim që ja kanë shkaktuar Çairit. Kjo ishte deklarata e Zeqirija Ibrahimit në emisionin...

“Studio e hapur”: BESA, PDSH dhe Aleanca japin fjalën njëra tjetrës

para 11 muajve - Almakos

Në pyetjen se a do ta mbështesin njëri tjetrin në rrethin e dytë, Idriz Orana nga PDSH tha se ai është i mendimit se “BDI duhet të shkojë në histori”. Nga ana e tjetër Zeqirija Ibrahimi nga Lëvizja BESA...

“Studio e hapur”: BESA, PDSH dhe Aleanca japin fjalën njëra tjetrës

para 11 muajve - InfoShqip

Në pyetjen se a do ta mbështesin njëri tjetrin në rrethin e dytë, Idriz Orana nga PDSH tha se ai është i mendimit se “BDI duhet të shkojë në histori”. Nga ana e tjetër Zeqirija Ibrahimi nga Lëvizja BESA...

Ibrahimi në “Studio e hapur”: Do ta kthejmë Çarshinë e vjetër në qendër urbane të shqiptarëve

para 11 muajve - Almakos

Sa i përket Çarshisë së Shkupit, Zeqirija Ibrahimi tha se në këtë pjesë duhet të flitet për trashëgiminë kulturore dhe atë të zhvillimit ekonomik. Ai tha se Shkupi është bërë shehër për shkak të Çarshisë...

Ibrahimi në “Studio e hapur”: Do ta kthejmë Çarshinë e vjetër në qendër urbane të shqiptarëve

para 11 muajve - InfoShqip

Sa i përket Çarshisë së Shkupit, Zeqirija Ibrahimi tha se në këtë pjesë duhet të flitet për trashëgiminë kulturore dhe atë të zhvillimit ekonomik. Ai tha se Shkupi është bërë shehër për shkak të Çarshisë...

Ibrahimi në “Studio e hapur”: Do ta kthejmë Çarshinë e vjetër në qendër urbane të shqiptarëve

para 11 muajve - Tetova1

Sa i përket Çarshisë së Shkupit, Zeqirija Ibrahimi tha se në këtë pjesë duhet të flitet për trashëgiminë kulturore dhe atë të zhvillimit ekonomik. Ai tha se Shkupi është bërë shehër për shkak të Çarshisë...

Ibrahimi: BDI është dashur të kërkoj falje nga banorët e Çairit e jo të kandidojnë përsëri

para 11 muajve - Almakos

Sikurse këta të BDI-së të kishin pasur dinjitet është dashur që të mos kandidojnë fare dhe të kërkojnë falje për këtë degradim që ja kanë shkaktuar Çairit. Kjo ishte deklarata e Zeqirija Ibrahimit në emisionin...

Ibrahimi: BDI është dashur të kërkoj falje nga banorët e Çairit e jo të kandidojnë përsëri

para 11 muajve - InfoShqip

Sikurse këta të BDI-së të kishin pasur dinjitet është dashur që të mos kandidojnë fare dhe të kërkojnë falje për këtë degradim që ja kanë shkaktuar Çairit. Kjo ishte deklarata e Zeqirija Ibrahimit në emisionin...

Ja kush janë kandidatët favorit për të fituar në komunat shqiptare

para 11 muajve - Ina

Analisti Robert Nesimi ka bërë një analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në bazë të trendit të votave në tre palët...

Pse duhet t’i besojnë votuesit Visar Ganiut, çfarë e dallon atë nga shokët e tij? Pesë pyetje që presin përgjigje

para 11 muajve - Shenja

Edhe Visar Ganiu nuk u paraqit në studion e emisionit “Studio e hapur” në TV SHENJA, megjithatë edhe atij ju parashtruan 5 pyetjet, sikurse çdo kandidati tjetër të BDI-së. Ja Pyetje për kandidatin e BDI-së...

Pse duhet t’i besojnë votuesit Visar Ganiut, çfarë e dallon atë nga shokët e tij? Pesë pyetje që presin përgjigje

para 11 muajve - Almakos

Edhe Visar Ganiu nuk u paraqit në studion e emisionit “Studio e hapur” në TV SHENJA, megjithatë edhe atij ju parashtruan 5 pyetjet, sikurse çdo kandidati tjetër të BDI-së. Ja Pyetje për kandidatin e BDI-së...

BESA, Aleanca për Shqiptarët dhe PDSH premtojnë mbështetje njëri-tjetrin për rrethinë e dytë në Çair

para 11 muajve - Shenja

Në pyetjen se a do ta mbështesin njëri tjetrin në rrethin e dytë, Idriz Orana nga PDSH tha se ai është i mendimit se “BDI duhet të shkojë në histori”. Nga ana e tjetër Zeqirija Ibrahimi nga Lëvizja BESA...

BESA, Aleanca për Shqiptarët dhe PDSH premtojnë mbështetje njëri-tjetrin për rrethinë e dytë në Çair

para 11 muajve - Almakos

Në pyetjen se a do ta mbështesin njëri tjetrin në rrethin e dytë, Idriz Orana nga PDSH tha se ai është i mendimit se “BDI duhet të shkojë në histori”. Nga ana e tjetër Zeqirija Ibrahimi nga Lëvizja BESA...

Kjo është pritja madhështore që i bëhet Zeqirija Ibrahimit në Gazi Babë

para 11 muajve - Tetova1

Edhe pse është dashur të presin pak më gjatë për ta takuar Zeqirija Ibrahimin, për shkak qëndrimit të tij në polici për të denoncuar sulmin që është bërë ndaj privatësisë së tij, banorët e Gazi Babës,...

LËVIZJA BESA DJE NË SARAJ SONTE NË GOSTIVAR, IBRAHIMI: “I DËNOJ SULMET NDAJ PRIVATËSISË SIME”

para 12 muajve - TV21

Kandidati i Lëvizjes Besa për Komunën e Çairit, Zeqirja Ibrahimi tha se prapa sulmeve kibernetike që iu kanë bërë në llogarinë e tij në facebook dhe në e-mail, sipas tij, qëndrojnë Sulmet shefat e kandidatit...

Zeqirija Ibrahimi i Lëvizjes BESA në “Studio në hapur”: Do të bëhet revizion i gjithë asaj që është punuar në komunën e Çairit, arsimi do të depolitizohet

para 11 muajve - Shenja

Me ardhjen tonë në krye të komunës së Çairit do të bëjmë një revizion të gjithë punës që është bërë në komunën e Çairit në periudhën e kaluar. Kështu tha kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi në...

Zeqirija Ibrahimi i Lëvizjes BESA në “Studio në hapur”: Do të bëhet revizion i gjithë asaj që është punuar në komunën e Çairit, arsimi do të depolitizohet

para 11 muajve - Almakos

Me ardhjen tonë në krye të komunës së Çairit do të bëjmë një revizion të gjithë punës që është bërë në komunën e Çairit në periudhën e kaluar. Kështu tha kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi në...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ia hapim fytyrën Çarshisë

para 11 muajve - Shenja

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ia hapim fytyrën Çarshisë

para 11 muajve - Almakos

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ja hapim fytyrën Çarshisë

para 11 muajve - Shenja

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ja hapim fytyrën Çarshisë

para 11 muajve - Almakos

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Kjo është pritja madhështore që i bëhet Zeqirija Ibrahimit në Gazi Babë

para 12 muajve - Gazeta Express

Edhe pse është dashur të presin pak më gjatë për ta takuar Zeqirija Ibrahimin, për shkak qëndrimit të tij në polici për të denoncuar sulmin që është bërë ndaj privatësisë së tij, banorët e Gazi Babës,...

Ibrahimi akuzon BDI-në për keqpërdorim të bisedave private

para 12 muajve - Ina

Shefat e kandidatit të LSDM-BDI-së për disa ditë po vazhdojnë me sulmet qyqare ndaj prIvatësisë sime. Kështu mes tjerash tha kandidati i Lëvizjes BESA për komunën e Çairit, Zeqirija Ibrahimi. Ai akuzoi...

Kush janë kandidatët favorit për të fituar në komunat shqiptare

para 12 muajve - Gazeta Express

Analisti Robert Nesimi ka bërë një analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare për Portalb.mk. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në bazë të trendit të votave...

Orana:Brenda dy viteve do të investoj, sa tre mandate të Izet Mexhitit

para 11 muajve - Lajm

Idriz Orana, kandidat i PDSH-së për të parin e Komunës së Çairit në intervistën e tij për Lajm TV ka zbuluar synimet e tij për komunën.

Brenda dy viteve do të investojë, sa tre mandate të Izet Mexhitit

para 11 muajve - Tetova1

Idriz Orana, kandidat i PDSH-së për të parin e Komunës së Çairit në intervistën e tij për Lajm TV ka zbuluar synimet e tij për komunën.

Brenda dy viteve do të investojë, sa tre mandate të Izet Mexhitit

para 11 muajve - Lajm

Idriz Orana, kandidat i PDSH-së për të parin e Komunës së Çairit në intervistën e tij për Lajm TV ka zbuluar synimet e tij për komunën.

BDI- CAIR: Jemi angazhuar për fushatë pozitive

para 12 muajve - Aktuale

Bashkimi Demokratik për Integrim, në vazhdën e kësaj periudhe të zgjedhjeve komunale 2017, me tërë integritetin e vet qëndroi pas angazhimit të vet që gjatë proçesit të zgjedhjeve të udhëhiqet me një fushatë...

Ibrahimi akuzon BDI-në për keqpërdorim të bisedave private

para 12 muajve - Gazeta Express

Shefat e kandidatit të LSDM-BDI-së për disa ditë po vazhdojnë me sulmet qyqare ndaj prIvatësisë sime. Kështu mes tjerash tha kandidati i Lëvizjes BESA për komunën e Çairit, Zeqirija Ibrahimi. Ai akuzoi...

BDI dënon “sulmet e hakerëve” të supozuar mbi kandidatin e BESËS

para 12 muajve - Medial

Shtabi i BDI-së, dega e Çairit ka dalë me reagim pas pohimeve të kandidatit të BESËS, Zeqirja Ibrahimi, pasi ky i fundit alarmoi për një sulm ndaj privatësisë së tij, si që është rasti me e-mailin dhe...

Zeqirija Ibrahimi: I dënoj sulmet ndaj privatësisë sime

para 12 muajve - Portalb

Kandidati i Lëvizjes BESA për Komunën e Çairit, dënon siç thotë ai sulmet e njëpasnjëshme ndaj privatësisë së tij, duke u përpjekur që t’ia thyejnë fjalëkalimet e e-mailit dhe Facebookut, njofton Portalb.mk....

Pritje e ngrohtë nga një nënë shqiptare i bëhet Zeqirija Ibrahimit, në Gazi Babë

para 12 muajve - Lajm

Edhe pse është dashur të presin pak më gjatë për ta takuar Zeqirija Ibrahimin, për shkak qëndrimit të tij në polici për të denoncuar sulmin që është bërë ndaj privatësisë së tij, banorët e Gazi Babës,...

Fw: Debati për Çairin, akuzat më të gjata se programet

para 12 muajve - Ina

Përballja televizive e kandidatëve për kryetar të komunës së Çairit, në debatin e organizuar në Sheshin Skënderbeu, të mërkurën nga Click plus TV 21 në pjesën më të madhe është bazuar në akuza për qeverisjen...

Zeqirija Ibrahimi: I dënoj sulmet ndaj privatësisë sime

para 12 muajve - Ina

“Sulmet e njëpasnjëshme ndaj privatësisë sime tani më ka disa ditë që vazhdojnë nga qyqarët e shefave të kandidatit të LSDM-BDI-së për komunën Çair, të cilët në mënyrë më tinëzarë, të ulët dhe me sulme...

Debati për Çairin, akuzat më të gjata se programet

para 12 muajve - Aktuale

Përballja televizive e kandidatëve për kryetar të komunës së Çairit, në debatin e organizuar në Sheshin Skënderbeu, të mërkurën nga Click plus TV 21 në pjesën më të madhe është bazuar në akuza për qeverisjen...

IBRAHIMI: I dënoj sulmet ndaj privatësisë sime

para 12 muajve - Medial

Kandidati i Lëvizjes BESA Zeqirja Ibrahimi ka reaguar për sulmet e njëpasnjëshme ndaj privatësisë së tij, që siç thotë, “mundohen që e-mailin dhe facebook-un tim personal, ta mbajnë nën kontroll duke shkelur...

Kjo është pritja madhështore që i bëhet Zeqirija Ibrahimit në Gazi Babë

para 12 muajve - Shenja

Edhe pse është dashur të presin pak më gjatë për ta takuar Zeqirija Ibrahimin, për shkak qëndrimit të tij në polici për të denoncuar sulmin që është bërë ndaj privatësisë së tij, banorët e Gazi Babës,...

Ja cilët janë kandidatët favorit për të fituar në komunat shqiptare

para 12 muajve - InfoShqip

Analisti Robert Nesimi ka bërë një analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare, për Portalb.mk. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në bazë të trendit të votave...

Zeqirija Ibrahimi: Mos na e zini diellin

para 12 muajve - Ina

Arsyeja pse jam kandiduar në komunën e Çairit është shtytja intelektuale dhe njerëzore për shkakun se erdhëm në dilemën Hamletiane që të shpërngulemi apo të bëjmë luftë në Çair. Kështu tha kandidati i...

Kjo është pritja madhështore që i bëhet Zeqirija Ibrahimit në Gazi Babë

para 12 muajve - Almakos

Edhe pse është dashur të presin pak më gjatë për ta takuar Zeqirija Ibrahimin, për shkak qëndrimit të tij në polici për të denoncuar sulmin që është bërë ndaj privatësisë së tij, banorët e Gazi Babës,...

Kjo është pritja madhështore që i bëhet Zeqirija Ibrahimit në Gazi Babë

para 12 muajve - Tetova1

Edhe pse është dashur të presin pak më gjatë për ta takuar Zeqirija Ibrahimin, për shkak qëndrimit të tij në polici për të denoncuar sulmin që është bërë ndaj privatësisë së tij, banorët e Gazi Babës,...

Dega e BDI Çair reagon për sulmet ndaj sulmeve që janë bërë kandidatit të Besës

para 12 muajve - InfoShqip

Bashkimi Demokratik për Integrim, në vazhdën e kësaj periudhe të zgjedhjeve komunale 2017, me tërë integritetin e vet qëndroi pas angazhimit të vet që gjatë proçesit të zgjedhjeve të udhëhiqet me një fushatë...

Debati për Çairin, akuzat më të gjata se programet

para 12 muajve - InfoShqip

Përballja televizive e kandidatëve për kryetar të komunës së Çairit, në debatin e organizuar në Sheshin Skënderbeu, të mërkurën nga Click plus TV 21 në pjesën më të madhe është bazuar në akuza për qeverisjen...

Debati për Çairin, akuzat më të gjata se programet

para 12 muajve - Almakos

Përballja televizive e kandidatëve për kryetar të komunës së Çairit, në debatin e organizuar në Sheshin Skënderbeu, të mërkurën nga Click plus TV 21 në pjesën më të madhe është bazuar në akuza për qeverisjen...

Robert Nesimi: Matematikat zgjedhore, Zeka i BESËS “shkelë” kundërshtarin

para 12 muajve - Almakos

Analisti i mirënjohur statistikor dhe matematikor Robert Nesimi, i cili ka specialitet zgjedhjet në kampin politik shqiptar në Maqedoni, ka publikuar parashikimet e tij për zgjedhjet lokale. Mes tjerash,...

Robert Nesimi: Matematikat zgjedhore, Zeka i BESËS “shkelë” kundërshtarin

para 12 muajve - InfoShqip

Analisti i mirënjohur statistikor dhe matematikor Robert Nesimi, i cili ka specialitet zgjedhjet në kampin politik shqiptar në Maqedoni, ka publikuar parashikimet e tij për zgjedhjet lokale. Mes tjerash,...

Zeqirija Ibrahimi: Do ta konfiskojmë pasurinë që është vjedhur nga funksionarë të BDI-së

para 12 muajve - Almakos

Duke folur për menaxhimin financiar të komunës së Çairit, kandidati i Lëvizjes BESA Zeqirija Ibrahimi tha se sipas të dhënave të Ministrisë së Financave, kjo komunë ka një borxh prej 2.3 milionë eurove....

Zeqirija Ibrahimi: Do ta konfiskojmë pasurinë që është vjedhur nga funksionarë të BDI-së

para 12 muajve - InfoShqip

Duke folur për menaxhimin financiar të komunës së Çairit, kandidati i Lëvizjes BESA Zeqirija Ibrahimi tha se sipas të dhënave të Ministrisë së Financave, kjo komunë ka një borxh prej 2.3 milionë eurove....

Ibrahimi: BDI keqpërdorë e-mailin dhe bisedat private, presim reagimin e policisë “reformatore”

para 12 muajve - Shenja

Shefat e kandidatit të LSDM-BDI-së për disa ditë po vazhdojnë me sulmet qyqare ndaj prIvatësisë sime. Kështu mes tjerash tha kandidati i Lëvizjes BESA për komunën e Çairit, Zeqirija Ibrahimi. Ai akuzoi...

Zeqirija Ibrahimi: Mos na e zini diellin tonë!

para 12 muajve - Almakos

Arsyeja pse jam kandiduar në komunën e Çairit është shtytja intelektuale dhe njerëzore për shkakun se erdhëm në dilemën Hamletiane që të shpërngulemi apo të bëjmë luftë në Çair. Kështu tha kandidati i...

Zeqirija Ibrahimi: Mos na e zini diellin tonë!

para 12 muajve - InfoShqip

Arsyeja pse jam kandiduar në komunën e Çairit është shtytja intelektuale dhe njerëzore për shkakun se erdhëm në dilemën Hamletiane që të shpërngulemi apo të bëjmë luftë në Çair. Kështu tha kandidati i...

Zeqirija Ibrahimi: I dënoj sulmet ndaj privatësisë sime

para 12 muajve - Antpress

Sulmet e njëpasnjëshme ndaj privatësisë sime tani më ka disa ditë që vazhdojnë nga qyqarët e shefave të kandidatit të LSDM-BDI-së për komunën Çair, të cilët në mënyrë më tinëzarë, të ulët dhe me sulme...

Dy gabimet e Zeqirja Ibrahimit të cilat zbuluan fytyrën e vërtetë të tij

para 12 muajve - Aktuale

Vetëm pak ditë para mbajtjes të rrethit të parë të zgjedhjeve lokale, kandidati për kryetar të komunës së Çairit,  nga Lëvizja BESA, Zeqirja Ibrahimi e tregoi fytyrën e tij të vërtetë, por edhe mënyrën...

Zeqirija Ibrahimi: I dënoj sulmet ndaj privatësisë sime

para 12 muajve - Tetova Sot

Sulmet e njëpasnjëshme ndaj privatësisë sime tani më ka disa ditë që vazhdojnë nga qyqarët e shefave të kandidatit të LSDM-BDI-së për komunën Çair, të cilët në mënyrë më tinëzarë, të ulët dhe me sulme...

Debati për Çairin, akuzat më të gjata se programet

para 12 muajve - Tetova Sot

Përballja televizive e kandidatëve për kryetar të komunës së Çairit, në debatin e organizuar në Sheshin Skënderbeu, të mërkurën nga Click plus TV 21 në pjesën më të madhe është bazuar në akuza për qeverisjen...

Ibrahimi: I dënoj sulmet ndaj privatësisë sime

para 12 muajve - Lajm

Sulmet e njëpasnjëshme ndaj privatësisë sime tani më ka disa ditë që vazhdojnë nga qyqarët e shefave të kandidatit të LSDM-BDI-së për Komunën Çair, të cilët në mënyrë më tinëzarë, të ulët dhe me sulme...

Ibrahimi: I dënoj sulmet ndaj privatësisë sime

para 12 muajve - Tetova1

Sulmet e njëpasnjëshme ndaj privatësisë sime tani më ka disa ditë që vazhdojnë nga qyqarët e shefave të kandidatit të LSDM-BDI-së për Komunën Çair, të cilët në mënyrë më tinëzarë, të ulët dhe me sulme...

Ibrahimi: BDI keqpërdorë e-majlin dhe bisedat private, presim reagimin e policisë “reformatore”

para 12 muajve - Shenja

Shefat e kandidatit të LSDM-BDI-së për disa ditë po vazhdojnë me sulmet qyqare ndaj prIvatësisë sime. Kështu mes tjerash tha kandidati i Lëvizjes BESA për komunën e Çairit, Zeqirija Ibrahimi. Ai akuzoi...

Ibrahimi: BDI keqpërdorë e-majlin dhe bisedat private, presim reagimin e policisë “reformatore”

para 12 muajve - Almakos

Shefat e kandidatit të LSDM-BDI-së për disa ditë po vazhdojnë me sulmet qyqare ndaj prIvatësisë sime. Kështu mes tjerash tha kandidati i Lëvizjes BESA për komunën e Çairit, Zeqirija Ibrahimi. Ai akuzoi...

BDI dënon “sulmet e hakerëve” të supozuar mbi kandidatin e BESËS

para 12 muajve - Fakti Ditor

Shtabi i BDI-së, dega e Çairit ka dalë me reagim pas pohimeve të kandidatit të BESËS, Zeqirja Ibrahimi, pasi ky i fundit alarmoi për një sulm ndaj privatësisë së tij, si që është rasti me e-mailin dhe...

Ja cilët janë kandidatët favorit për të fituar në komunat shqiptare

para 12 muajve - Albeu

Analisti Robert Nesimi, ka bërë analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare , për Portalb.mk. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në bazë të trendit të votave...

Matematikë zgjedhore: Ja cilët janë favorit për të fituar në komunat shqiptare

para 12 muajve - Portalb

Analisti Robert Nesimi, në dy kolumnat e fundit për Portalb.mk , ka bërë analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në...

Debati për Çairin, akuzat më të gjata se programet

para 12 muajve - Fakti Ditor

Përballja televizive e kandidatëve për kryetar të komunës së Çairit, në debatin e organizuar në Sheshin Skënderbeu, të mërkurën nga Click plus TV 21 në pjesën më të madhe është bazuar në akuza për qeverisjen...

Zeqirijai i quan rrugaçë të rinjtë e Çairit

para 12 muajve - Aktuale

Vetëm pak ditë para mbajtjes të rrethit të parë të zgjedhjeve lokale, kandidati për kryetar të komunës së Çairit, nga Lëvizja BESA, Zeqirja Ibrahimi e tregoi fytyrën e tij të vërtetë, por edhe mënyrën...

Skandal/ Publikohen emaile private të Zekës së Besës dhe Kim Mehmetit, rasti denoncohet në polici

para 12 muajve - Ina

Një portal anonim që së fundi ëdhtë aktualizuar në zgjedhjet e fundit (ain-online) dhe qe   manipulon duke shfaqur ngjashmëri me domainin e Ina-online.net ka publikuar materiale nga email privat të kandidatit...

Ganiu nënshkroi memorandumin për revitalizimin e Çarshisë

para 12 muajve - InfoShqip

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Ganiu nënshkroi memorrandumin për revitalizimin e Çarshisë

para 12 muajve - InfoShqip

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Matematikë zgjedhore: Ja kush janë favoritët për të fituar në komunat shqiptare

para 12 muajve - Lajm

Analisti Robert Nesimi, në dy kolumnat e fundit për Portalb.mk , ka bërë analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në...

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 12 muajve - Gazeta Express

Ganiu ka folur edhe për financimin e sportit dhe objekteve sportive. Ai ka përmendur edhe investimet që do të bëhen në tribunat e stadiumit të K.F “Shkupi”, si dhe objekte tjera sportive. Mbi 27.000 metra...

SKANDAL/ Lëvizja Besa- Nëna e dallaveres?!

para 12 muajve - Aktuale

Kur Lëvizja Besa doli në skenën politike, eksponentët e saj u munduan që të paraqiten si frymë e re, e pastër dhe e çiltër. Këtë ata u munduan ta bëjnë me këmbëngulësi dhe agresivitet, duke kritikuar,...

Matematikë zgjedhore: Ja cilët janë favorit për të fituar në komunat shqiptare

para 12 muajve - Almakos

Analisti Robert Nesimi, në dy kolumnat e fundit për Portalb.mk, ka bërë analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në bazë...

Shërbimet sekrete fillojnë luftë të ashpër kundër Zekës dhe Taravarit!

para 12 muajve - Almakos

Përkrahje e madhe e votuesve të Çairit për Zeqirja Ibrahimin, përveç kundërshtarëve të tij politikë, ka alarmuar edhe shërbimet sekrete antishqiptare, që kanë filluar lojëra të pista për të penguar ndryshimet...

Matematikë zgjedhore: Ja cilët janë favorit për të fituar në komunat shqiptare

para 12 muajve - Lajm

Analisti Robert Nesimi, në dy kolumnat e fundit për Portalb.mk, ka bërë analizë në lidhje me matematikat se kush pritet që të fitojë në komunat me shumicë shqiptare. Këtë analizë, Nesimi e ka bërë në bazë...

Shërbimet sekrete fillojnë luftë të ashpër kundër Zekës dhe Taravarit!

para 12 muajve - Tetova1

Përkrahje e madhe e votuesve të Çairit për Zeqirja Ibrahimin, përveç kundërshtarëve të tij politikë, ka alarmuar edhe shërbimet sekrete antishqiptare, që kanë filluar lojëra të pista për të penguar ndryshimet...

Shërbimet sekrete fillojnë luftë të ashpër kundër Zekës dhe Taravarit!

para 12 muajve - Lajm

Përkrahje e madhe e votuesve të Çairit për Zeqirja Ibrahimin, përveç kundërshtarëve të tij politikë, ka alarmuar edhe shërbimet sekrete antishqiptare, që kanë filluar lojëra të pista për të penguar ndryshimet...

Ganiu: Çairi, komuna me më pak borxhe në Shkup

para 12 muajve - Albeu

"Çairi është komuna me më pak borxhe në Qytetin e Shkupit. Borxhi i Çairit është më i vogël se 1 milion euro, ndërsa një pjesë e këtij borxhi , është borxh i Ministrisë së Vetqeverisjes Lokale për sheshin...

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 12 muajve - Almakos

Ganiu ka folur edhe për financimin e sportit dhe objekteve sportive. Ai ka përmendur edhe investimet që do të bëhen në tribunat e stadiumit të K.F “Shkupi”, si dhe objekte tjera sportive. Mbi 27.000 metra...

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 12 muajve - Tetova1

Ganiu ka folur edhe për financimin e sportit dhe objekteve sportive. Ai ka përmendur edhe investimet që do të bëhen në tribunat e stadiumit të K.F “Shkupi”, si dhe objekte tjera sportive. Mbi 27.000 metra...

Zeka i Besës ofendon votuesit shqiptar, "Ju jeni rrugaç"

para 12 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. Sot, në kuadër të debatit parazgjedhor në Click...

Premtimet e kandidatëve të Çairit për një komunë më të mirë dhe më urbane

para 12 muajve - Zhurnal

Çair, 11 tetor - Sonte debati i Tv21 dhe emisioni 'Click Plus' ka zbarkuar në komunën e Çairit ku kandidatët për kreun e kësaj komune kanë prezantuar platformën e tyre zgjedhore dhe kanë diskutuar mbi...

Ganiu: Çairi, komuna me më pak borxhe në Shkup

para 12 muajve - Gazeta Express

Çairi është komuna me më pak borxhe në Qytetin e Shkupit. Borxhi i Çairit është më i vogël se 1 milion euro, ndërsa një pjesë e këtij borxhi, është borxh i Ministrisë së Vetqeverisjes Lokale për sheshin...

GANIU: Çairi, komuna me më pak borxhe në Shkup

para 12 muajve - Medial

Çairi është komuna me më pak borxhe në Qytetin e Shkupit. Borxhi i Çairit është më i vogël se 1 milion euro, ndërsa një pjesë e këtij borxhi, është borxh i Ministrisë së Vetqeverisjes Lokale për sheshin...

IDRIZ ORANA: DO T’IA KTHEJMË DINJITETIN DHE KRENARINË ÇAIRIT

para 12 muajve - Ina

Comments comments

Visar Ganiu premton investime kapitale në Çair

para 12 muajve - Ina

Mbi 27.000 metra katror në vendin ku dikur ka qenë ndërmarrja publike “Pastrim dhe Gjelbërim” do të shndërrohen në bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe, ka thënë Visar Ganiu,...

Zeqirja Ibrahimi: Të shpërngulemi ose të bëjmë luftë në Çair

para 12 muajve - Ina

Comments comments

Momenti kur Zeka i Lëvizjes BESA ofendon shqiptarët e Çairit

para 12 muajve - Aktuale

Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. “Ju jeni rrugaç”, i është drejtuar Ibrahimi qyterarëve të pranishëm...

Zhvillimi i Çarshisë, një prej shtyllave kryesore të Kontratës së Ganiut

para 12 muajve - Aktuale

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Visar Ganiu: Trafiku i ngarkuar zgjidhjen e ka te "Kontrata"

para 12 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Jemi të vetëdishëm se komunikacioni në Çair është i ngarkuar dhe për këtë, në "Kontratë" kemi paraparë zgjidhje të shumta. Kështu është shprehur kandidati i BDI-së për Komunën e Çairit,...

Ganiu për Zërin e Amerikës: "Kontratën" e hartuam bashkë me qytetarët e Çairit

para 12 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Në një intervistë për Zërin e Amerikës, kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) për komunën e Çairit, Visar Ganiu, flet për platformën e tij para zgjedhjeve të së dielës....

Ganiu: Çairi, komuna me më pak borxhe në Shkup

para 12 muajve - Aktuale

Çairi është komuna me më pak borxhe në Qytetin e Shkupit. Borxhi i Çairit është më i vogël se 1 milion euro, ndërsa një pjesë e këtij borxhi, është borxh i Ministrisë së Vetqeverisjes Lokale për sheshin...

Visar Ganiu: Çelësi i Qeverisë është në duart e BDI-së

para 12 muajve - Ina

BDI ka qenë vendimtare për formimin e Qeverisë reformiste dhe nuk veproi si lëvizja BESA, e cila natën e përgjakshme në Parlament, ikën menjëherë pasi u votua kryetari shqiptar i Parlamentit, ka thënë...

GANIU: Çelësi i Qeverisë është në duart e BDI-së

para 12 muajve - Aktuale

BDI ka qenë vendimtare për formimin e Qeverisë reformiste dhe nuk veproi si lëvizja BESA, e cila natën e përgjakshme në Parlament, ikën menjëherë pasi u votua kryetari shqiptar i Parlamentit, ka thënë...

GANIU: Trafiku i ngarkuar zgjidhjen e ka te KONTRATA

para 12 muajve - Aktuale

Jemi të vetëdishëm se komunikacioni në Çair është i ngarkuar dhe për këtë, në “Kontratë” kemi paraparë zgjidhje të shumta. Kështu është shprehur kandidati i BDI-së për Komunën e Çairit, Visar Ganiu, në...

GANIU: Çelësi i Qeverisë është në duart e BDI-së

para 12 muajve - AlbPortali

Loading... BDI ka qenë vendimtare për formimin e Qeverisë reformiste dhe nuk veproi si lëvizja BESA, e cila natën e përgjakshme në Parlament, ikën menjëherë pasi u votua kryetari shqiptar i Parlamentit,...

Visar Ganiu: Çairi ndryshon me ne

para 12 muajve - Aktuale

Pa dyshim se do ballafaqohem suksesshëm me të gjitha sfidat dhe problemet në Komunën e Çairit, ndërkohë që siguroj se transparenca dhe konsultimet me vet qytetarët do të jenë prioriteti mbi prioritetet...

Qeveria do të rinovojë Çarshinë e vjetër

para 12 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Kryeministri Zoran Zaev sot ka nënshkruar marrëveshje me Esnafin në Çarshinë e vjetër në Shkup me të cilën mundësohet rinovimi i saj dhe rregullimi që kjo Çarshi akoma më gjatë të jetojë,...

Ju jeni rrugaç, Zeka i Besës ofendon votuesit shqiptar

para 12 muajve - Indeks.mk

Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. Sot, në kuadër të debatit parazgjedhor në Click Plus në TV21, që...

GANIU: Çelësi i Qeverisë është në duart e BDI-së

para 12 muajve - Fakti Ditor

BDI ka qenë vendimtare për formimin e Qeverisë reformiste dhe nuk veproi si lëvizja BESA, e cila natën e përgjakshme në Parlament, ikën menjëherë pasi u votua kryetari shqiptar i Parlamentit, ka thënë...

Kandidatët për komunën e Çairit, paraqesin platformën para zgjedhjeve

para 12 muajve - Zëri i Amerikës

Çairi është një komunë në kuadër të qytetit të Shkupit. E vogël me territor por më e ngjeshura në shkallë vendi për nga numri i popullatës për metër katror; përballet me vështirësi infrastrukturore, ndërtime...

Ju jeni rrugaç, Zeka i Besës ofendon votuesit shqiptar

para 12 muajve - Ina

Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. Sot, në kuadër të debatit parazgjedhor në Click Plus në TV21, që...

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 12 muajve - Tetova Sot

Mbi 27.000 metra katror në vendin ku dikur ka qenë ndërmarrja publike “Pastrim dhe Gjelbërim” do të shndërrohen në bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe, ka thënë Visar Ganiu,...

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit

para 12 muajve - Tetova Sot

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu,  ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Ju jeni rrugaç, Zeka i Besës ofendon votuesit shqiptar

para 12 muajve - Aktuale

Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. Sot, në kuadër të debatit parazgjedhor në Click Plus në TV21, që...

Ganiu: Çairi, komuna me më pak borxhe në Shkup

para 12 muajve - Tetova Sot

Çairi është komuna me më pak borxhe në Qytetin e Shkupit. Borxhi i Çairit është më i vogël se 1 milion euro, ndërsa një pjesë e këtij borxhi, është borxh i Ministrisë së Vetqeverisjes Lokale për sheshin...

Visar Ganiu: Çelësi i Qeverisë është në duart e BDI-së

para 12 muajve - Tetova Sot

BDI ka qenë vendimtare për formimin e Qeverisë reformiste dhe nuk veproi si lëvizja BESA, e cila natën e përgjakshme në Parlament, ikën menjëherë pasi u votua kryetari shqiptar i Parlamentit, ka thënë...

Visar Ganiu: Trafiku i ngarkuar zgjidhjen e ka te “Kontrata”

para 12 muajve - Tetova Sot

Jemi të vetëdishëm se komunikacioni në Çair është i ngarkuar dhe për këtë, në “Kontratë” kemi paraparë zgjidhje të shumta. Kështu është shprehur kandidati i BDI-së për Komunën e Çairit, Visar Ganiu, në...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Portalb

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Visar Ganiu: Çairi ndryshon me ne

para 12 muajve - Tetova Sot

Pa dyshim se do ballafaqohem suksesshëm me të gjitha sfidat dhe problemet në Komunën e Çairit, ndërkohë që siguroj se transparenca dhe konsultimet me vet qytetarët do të jenë prioriteti mbi prioritetet...

Çarshia do gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 12 muajve - Ina

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Kryeministri Zaev nënshkruan marrëveshje me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Telegrafi

Kryeministri Zoran Zaev sot nënshkruajti marrëveshje me esnafin e Çarshisë së Vjetër të Shkupit, me të cilën do të mundësohet revitalizimi dhe modernizimi i saj. “Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta...

ZAEV: Çarshia do gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 12 muajve - Aktuale

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Ina

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Aktuale

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

ZAEV: Çarshia e vjetër do të gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 12 muajve - Medial

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Ju jeni rrugaç, Zeka i Besës ofendon votuesit shqiptar

para 12 muajve - AlbPortali

Loading... Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. Sot, në kuadër të debatit parazgjedhor në Click Plus...

Ju jeni rrugaç, Zeka i Besës ofendon votuesit shqiptar

para 12 muajve - Fol

Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. Sot, në kuadër të debatit parazgjedhor në Click Plus në TV21, që...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Portalb

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Ju jeni rrugaç, Zeka i Besës ofendon votuesit shqiptar

para 12 muajve - Tetova Sot

Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, nuk po mund të fshehë nervozën me humbjen që do të pësojë në zgjedhjet lokale të së dielës. Sot, në kuadër të debatit parazgjedhor në Click Plus në TV21, që...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Almakos

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Tetova1

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Tetova Sot

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Almakos

Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Tetova Sot

Memorandum për bashkëpunim me të cilin do të mundësohet revitalizim dhe modernizim i infrastrukturës së Çarshisë së Vjetër të Shkupit nënshkruan sot kryeministri, Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të...

Bashkëpunimi me Esnafin në Çarshi- Zaev, Shilegov e Ganiu shfaqen bashkë

para 12 muajve - Medial

Sot në Shtëpinë e zanatçinjve në Çarshinë e vjetër në Shkup, kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të qytetit të Shkupit Petre Shilegov kanë nënshkruar memorandum për bashkëpunim me Esnafin...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Lajm

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Tetova1

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Zhurnal shpalos "munafikllëqet" e "Zekës së Abisë" Zeqirija Ibrahimit, që nuk i pranon as Zoti!?

para 12 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Në postën elektronike të Agjencisë  së Lajmeve Zhurnal ka arritur një dokument, dëshmi të cilën do ta shpalosë Zhurnal për të njoftuar opinionin publik se nuk është ashtu sikur kanë disa...

Zhurnal shpalos "munafikllëqet" e "Zekës së Abisë" Zeqirija Ibrahimit, që nuk i pranon as Zoti!?

para 12 muajve - Indeks.mk

Në postën elektronike të Agjencisë  së Lajmeve Zhurnal ka arritur një dokument, dëshmi të cilën do ta shpalosë Zhurnal për të njoftuar opinionin publik se nuk është ashtu sikur kanë disa kuptime që në...

Skandal: Në mungesë të fushatës së vet, në javën e fundit Besa kopjon KONTRATËN e Visar Ganiut

para 12 muajve - Indeks.mk

Në mungesë të ideve dhe projekteve të veta, të cilat do duhej të ju ofronte qytetarëve të Çairit, kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirja Ibrahimi, paturpësisht ka kopjuar idetë e KONTRATËS të Visar Ganiut...

Visar Ganiu tuboi gjithë Çairin tek Sheshi Skenderbeu

para 12 muajve - InfoShqip

Mijëra aktivistë, simpatizantë dhe anëtarë kanë marshuar të hënën në sheshin Skënderbeu në Shkup, në tubimin e organizuar nga Bashkimi Demokratik për Integrim, Dega e Çairit, ku edhe njëherë janë prezantuar...

ARIFI: Tetovën do ta shndërrojmë në qendër turistike

para 12 muajve - Medial

Urbanizuam dy Reçicat, ndërsa gjatë mandatit Qendrën sportive e shndërruam në një park të gjelbër, ku sot tetovarët dhe fëmijët kanë vend rekreimi modern dhe që i ngjason tamam një qyteti, ka thënë kandidatja...

Në mungesë të ofertës, BESA kopjon Kontratën e Visar Ganiut?!

para 12 muajve - Ina

Në mungesë të ideve dhe projekteve të veta, të cilat do duhej të ju ofronte qytetarëve të Çairit, kandidati i Lëvizjes BESA,  Zeqirja Ibrahimi, paturpësisht ka kopjuar idetë e KONTRATËS të Visar Ganiut...

Skandal: Në mungesë të fushatës së vet, në javën e fundit Besa kopjon KONTRATËN e Visar Ganiut

para 12 muajve - Aktuale

Në mungesë të ideve dhe projekteve të veta, të cilat do duhej të ju ofronte qytetarëve të Çairit, kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirja Ibrahimi, paturpësisht ka kopjuar idetë e KONTRATËS të Visar Ganiut...

Arifi: Tetova sot është me gjelbërime, gati projekti për banjat e Tetovës si atraksion turistik

para 12 muajve - Ina

Urbanizuam dy Reçicat, ndërsa gjatë mandatit Qendrën sportive e shndërruam në një park të gjelbër, ku sot tetovarët dhe fëmijët kanë vend rekreimi modern dhe që i ngjason tamam një qyteti, ka thënë Teuta...

Bashkëpunimi me Esnafin në Çarshi- Zaev, Shilegov e Ganiu shfaqen bashkë

para 12 muajve - Fakti Ditor

Sot në Shtëpinë e zanatçinjve në Çarshinë e vjetër në Shkup, kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të qytetit të Shkupit Petre Shilegov kanë nënshkruar memorandum për bashkëpunim me Esnafin...

Skandal: Në mungesë të fushatës së vet, në javën e fundit Besa kopjon KONTRATËN e Visar Ganiut

para 12 muajve - Tetova Sot

Në mungesë të ideve dhe projekteve të veta, të cilat do duhej të ju ofronte qytetarëve të Çairit, kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirja Ibrahimi, paturpësisht ka kopjuar idetë e KONTRATËS të Visar Ganiut...

Airifi: Tetovën do ta shndërrojë në qendër turistike

para 12 muajve - Gazeta Express

Urbanizuam dy Reçicat, ndërsa gjatë mandatit Qendrën sportive e shndërruam në një park të gjelbër, ku sot tetovarët dhe fëmijët kanë vend rekreimi modern dhe që i ngjason tamam një qyteti, ka thënë Teuta...

Arifi: Tetovën do ta shndërrojë në qendër turistike

para 12 muajve - Tetova1

Urbanizuam dy Reçicat, ndërsa gjatë mandatit Qendrën sportive e shndërruam në një park të gjelbër, ku sot tetovarët dhe fëmijët kanë vend rekreimi modern dhe që i ngjason tamam një qyteti, ka thënë Teuta...

Arifi: Tetovën do ta shndërrojë në qendër turistike

para 12 muajve - Almakos

Urbanizuam dy Reçicat, ndërsa gjatë mandatit Qendrën sportive e shndërruam në një park të gjelbër, ku sot tetovarët dhe fëmijët kanë vend rekreimi modern dhe që i ngjason tamam një qyteti, ka thënë Teuta...

ARIFI: Tetovën do ta shndërrojmë në qendër turistike

para 12 muajve - Fakti Ditor

Urbanizuam dy Reçicat, ndërsa gjatë mandatit Qendrën sportive e shndërruam në një park të gjelbër, ku sot tetovarët dhe fëmijët kanë vend rekreimi modern dhe që i ngjason tamam një qyteti, ka thënë kandidatja...

Tetovën do ta shndërrojnë në qendër turistike

para 12 muajve - Tetova Sot

Urbanizuam dy Reçicat, ndërsa gjatë mandatit Qendrën sportive e shndërruam në një park të gjelbër, ku sot tetovarët dhe fëmijët kanë vend rekreimi modern dhe që i ngjason tamam një qyteti, ka thënë Teuta...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK